Nieuws

In memoriam: Gerard Wegh

Op 16 juli bereikte ons het intens verdrietige bericht dat ons bestuurslid Gerard Wegh geheel onverwacht is overleden. Sinds 2011 was Gerard lid van het bestuur, voorzitter van de aansluitingscommissie, lid pensioen- en communicatiecommissie en plaatsvervangend voorzitter werkgevers bij ons fonds.

Wij herinneren ons Gerard als een vriendelijke, enthousiaste en zeer deskundige bestuurder. Iemand uit de branche die de verbinding wist te leggen tussen ons fonds, de werkgevers én de werknemers.

Gerard was zowel pensioeninhoudelijk, maar ook als mens bijzonder betrokken. Met toewijding gaf hij richting aan het beleid van het pensioenfonds en met name aan het communicatiebeleid. Hij leidde vergaderingen met een natuurlijk overwicht én met gevoel voor humor. Gerard was een aimabel persoon. Hij was oprecht geïnteresseerd in de mens achter de professional. Wij zullen hem heel erg gaan missen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Els, dochters Marjolein en Inge en hun partners en wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Namens Bpf Foodservice
Bestuur, Raad van Toezicht en Verantwoordingsorgaan