Verandert uw situatie?

Verhuizen

Verhuizen is vaak een hele klus. Niet alleen de verhuizing zelf, maar ook uw administratie vraagt aandacht. Aan wie geeft u uw nieuwe adres door?

1. U verhuist binnen Nederland

Wat is er geregeld?

De gemeente geeft uw nieuwe adres door aan ons. U hoeft ons dus geen adreswijziging te sturen.

Wat moet u doen?

Meld uw verhuizng bij de gemeente waar u gaat wonen.

Ontvangt u post van ons toch nog op uw oude adres? Dan komt dat doordat sommige gemeenten adreswijzigingen langzamer verwerken. Ook dan heeft het geen zin om uw nieuwe adres door te geven aan ons. Wij mogen geen adreswijzigingen doorvoeren. Zolang de gemeente uw oude adres voert, kunnen wij niet anders dan dat ook gebruiken. Dit geldt overigens alleen voor u als u in Mijn Pensioencijfers hebt aangegeven dat u pensioeninformatie van ons fonds nog per post wilt ontvangen.

Uw post digitaal

Ons fonds is stapsgewijs overgegaan van papier naar digitaal. Zo kunnen we u snel informeren over veranderingen in uw pensioen en actueel inzicht geven in uw pensioensituatie.

Hiermee hopen wij nog beter aan te sluiten bij uw wensen en voorkeuren. Bovendien is het beter voor het milieu en kunnen we beter zien of de informatie daadwerkelijk bij u bezorgd is. Bij digitaal ontvangt u brieven niet langer per post op uw thuisadres. In plaats daarvan krijgt u een e-mail als er persoonlijke pensioeninformatie digitaal beschikbaar is. U kunt de informatie zelf downloaden en uitprinten als u het graag op papier hebt voor uw administratie.
Hiervoor heeft ons fonds van u een actueel e-mailadres nodig. Dit e-mailadres, of een wijziging van het e-mailadres, geeft u door in Mijn Pensioencijfers.

2. U verhuist naar, in of vanuit het buitenland

Wat moet u doen?

Geef uw nieuwe adres aan ons door via Mijn Pensioencijfers. Ook als u opnieuw verhuist. Verhuist u van een Nederlandse gemeente naar het buitenland? Zorg er dan voor dat u bent uitgeschreven bij de Nederlandse gemeente. Wij kunnen uw adreswijziging anders niet verwerken. 

Tip: geef uw e-mailadres door, zodat wij u digitaal kunnen bereiken. Op die manier kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.