Nieuws

Onze Pensioenplanner is vernieuwd

Overweegt u om eerder te stoppen met werken of om parttime te gaan werken? Weet u hoeveel pensioen u dan krijgt? Met de Pensioenplanner ziet u in één oogopslag wat de gevolgen zijn voor uw pensioen.

De Pensioenplanner is er voor werknemers die nu pensioen opbouwen bij ons fonds. Dit handige rekentool is vernieuwd en geactualiseerd voor een nog betrouwbaarder resultaat.

Inloggen

Voor het bekijken van de Pensioenplanner moet u inloggen op deze website in de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers. In de pensioenplanner kunt u de verschillende keuzemogelijkheden van uw pensioenregeling doorrekenen in bruto en netto bedragen. Zo krijgt u een goed beeld van uw keuzes en van hoeveel u straks kunt verwachten. Lees ook de veel gestelde vragen over de Pensioenplanner.

Is het voldoende?

Wilt u weten of dit pensioen voldoende is om straks uw plannen te verwezenlijken? Doe dan de Pensioenschets. Dit is een ander handig tool dat u ook ziet in Mijn Pensioencijfers. Vul de Pensioenschets in en u ziet hoeveel uw levensstijl kost en of u deze levensstijl kunt behouden als u straks met pensioen bent.

Precieze berekening

Hoe hoog uw pensioen precies wordt, kunnen wij moeilijk voorspellen. Zeker als het nog lang duurt voordat uw pensioen ingaat. Een half jaar voor uw pensioendatum ontvangt u van ons fonds bericht over uw pensioen. In deze brief ziet u een berekening van uw pensioen in bruto en netto bedragen. Ook ontvangt u dan een formulier waarop u uw keuzes kunt aangeven om uw pensioen aan te passen aan uw situatie.

Meer weten?

Hebt u vragen over uw pensioen? Neem contact op met onze helpdesk. Onze medewerkers helpen u graag.