Pensioen 1-2-3

Uw pensioenregeling in het kort

U bouwt pensioen bij ons pensioenfonds op. Dit doet u via uw werkgever. Elk pensioenfonds of -verzekeraar heeft zijn eigen pensioenregeling. Hier leest u wat er wel en niet geregeld is in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Dit overzicht bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op deze website als u inlogt bij Mijn Pensioencijfers.

 

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen.

logo_laag1_grijs.jpg In deze eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling. In het menu links en onderaan deze pagina vindt u de onderwerpen van laag 1.
logo_laag2_grijs.jpg In laag 2 vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Deze vindt u door in laag 1 door te klikken op de plaatjes of onderwerpen.
logo_laag3.png Tot slot vindt u in laag 3 juridische en beleidsmatige informatie van Bpf Foodservice. Denk hierbij aan ons pensioenreglement en ons jaarverslag. Deze vindt u op de documentenpagina van deze website.

Laag 1

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid en de duurzaamheidsinformatie pensioenregeling op de Documentenpagina.